Σελίδες

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Danielle Campbell

Danielle Campbell (γεννημένη 1994 / 1995 (ηλικία 16-17)είναι μια Αμερικανήδα ηθοποιός γνωστή για το ρόλο της ως Jessica Olson στο Disney Channel Original 2010 συναρπάσει ταινίας.
Η Campbell είναι από Hinsdale, Ιλλινόις.Οι γονείς της είναι Georganne και John Campbell. Όταν ανακαλύφθηκε σε ένα κομμωτήριο στο Σικάγο.Το πρώτο μεγάλο διάλειμμα της ήταν ως guest star στο Prison Break που εμφανίζεται σε τέσσερα επεισόδια. Εμφανίστηκε επίσης σε εθνικό επίπεδο για την εμπορική Build-A-Bear Workshop και έπαιξε το χαρακτήρα της Darla στον κινηματογράφο του 2008 Το Poker House. Το 2010, εμφανίστηκε στην συναρπάσει τηλεοπτική ταινία της Disney, και έχει υπογράψει μια συμφωνία για την ανάπτυξη με την εταιρεία. Πρωταγωνίστησε στην ταινία Prom, κυκλοφόρησε στις 29 Απριλίου 2011, costarring με τον Νίκολας Μπράουν (Lloyd), Nolan Sotillo (Lucas), και Aimee Teegarden (Nova).
ΑΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΠΑΤΙΣΤΕ ΕΔΩ http://www.stardoll.com/dolls.php?id=1653&friendId=4080732
                                  ΕΚΤΟΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΙΣΤΕ  ΠΑΤΙΣΤΕ Danielle Campbell
ΣΤΟ STARDOLL ΣΤΑ ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!




                                          ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ
                                                   lisaki33

1 σχόλιο:

  1. θέλω να σας ειδοποιίσω ότι στο blog μου stardoll-free-clothes.blogspot.com κάνω ένα διαγωνισμό καλύτερου ντυσήματος όσοι θέλετε να συμμετέχετε μην χάνετε χρόνο γιατί το έπαθλο είναι 100 sd!!!!Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 2 βδομάδες ελπίζω να συμμετέχετε..
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή